Bränn en film på DVD

Hej, jag fick en fråga om hur man ska göra för att bränna en film på dvd, då det var väldigt länge sedan jag gjorde detta så var jag tvungen att kolla upp hur man enklast gör det. Så här är en liten guide till hur man bränner en film-dvd. Notera att denna lösing inte fungerar på windows 8! (därför har jag inga bilder på de sista stegen)

Ladda ner Movie maker på bitly.com/1ce5WwZ .

Starta sedan det nedladdade installationsprogramet.

När installationsprogramet startas välj sedan ”Choose the programs you want to install”.

Se till att endast ”Photo Gallery and Movie Maker” är ikryssad .

Klicka sedan installera och vänta…

 

 

När insallationen är klar starta sedan Movie Maker och välj ”Add videos and Photos” och välj filmen du vill börja med, lägg eventuellt till extra filmer efteråt. Välj sedan arkiv och spara projectet. Klicka sedan på arkiv igen och välj ”Save Movie” och i underkategorin ”Burn a DVD” på rutan som öppnas klicka ”Burn”

%d bloggare gillar detta: